Terugblik 25 juni 2019

Friends Only Bijeenkomst: "Hoe overbrug je de zomerperiode als ondernemer?"

De zomerperiode… Voor de ene ondernemer betekent dit stress door de terugloop in opdrachten. Terwijl de andere ondernemer nog zoveel werk heeft liggen, dat ontspannen op vakantie gaan een utopie lijkt. En wat te denken van de conflicten met je partner omdat je je werk maar niet los kunt laten op je vakantieadres?

Het was de eerste Friends Only en ook een van de warmste dagen van 2019.

Met de aanwezige leden hebben we, mede dankzij de airco, een leerzame en interactieve avond gehad, waarbij we in een open setting kennis en ervaring hebben gedeeld.

Na een korte inleiding werd er tijdens het diner al druk van gedachten gewisseld. Het bleek al snel dat er veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen waren tussen de aanwezige ondernemers.

Na het smakelijke dinerbuffet, verzorgd door onze gastheer Hotel Princeville, begonnen we met het verzamelen van de uitkomsten van de tafelgesprekken. Daaruit kwamen 3 hoofdonderwerpen, waarvoor we samen verschillende mogelijke oplossingen en/of benaderingen hebben gedeeld en ook bedacht.

Zodoende had iedereen aan het einde van de avond niet alleen tips om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook een nieuwe kijk op datgene waar de andere ondernemers binnen Hey MKB tegenaan lopen tijdens de zomerperiode.

Zien we jou de volgende ook aansluiten als lid van Hey MKB?
Klik hier voor meer info.