Hotel Princeville Breda

Website:

Telefoon:

076 522 60 55

Email:

princeville@valk.com

Met 127 kamers waaronder een aantal luxe suites bieden wij voor al onze gasten een ontspannen verblijf.

Alle kamers zijn voorzien van gratis internet en climate control om een prima verblijf te creëren, voor zowel een nacht, een weekend of voor een langere periode.

Het hotel is uitermate geschikt voor de zakelijke gast met ideale ligging en 24 verschillende vergaderzalen. Maar natuurlijk ook voor de leisure gast met het gezellige stadcentrum van Breda. U kunt vanuit Breda verschillende leuke uitstapjes maken.

In het restaurant “de Barones” van Van der Valk Hotel Princevile Breda bent u elke dag van het jaar van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. De keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur.

Ook het Grand Café is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur tot ca. 00.00 – 01.00 uur. U kunt hier terecht voor een drankje, voor lunch of diner. In de weekenden zal het Grand Café open zijn vanaf 12.00 uur.

Om volledig tot rust te komen en heerlijk te ontspannen vindt u in onze nieuwe vleugel een zwembad, jacuzzi, sauna en hammam. Ook vind u hier ons moderne fitnesscenter. U kunt hier heerlijk de dag ontspannen beginnen of juist afsluiten.