Vereniging met oog voor de menselijke maat van ondernemen

Hey wie?

Wat doen wij anders dan veel andere netwerkclubs? Dat is belangrijk om te weten, want zo kun jij bepalen of ons netwerk voor jou kan werken. We heten iedereen welkom, maar beseffen ook dat we voor een vernieuwend concept hebben gekozen. Ben je nieuwsgierig of Hey MKB bij jou past, dan ben je van harte welkom op één van onze friends en fans bijeenkomsten.

Onze visie

Wij zijn een uiteenlopende groep van betrokken, integere en ambitieuze ondernemers met oog voor de menselijke factor, zich kwetsbaar durven opstellen en denken in mogelijkheden.

Tijdens maandelijkse bijeenkomsten is er de veiligheid om persoonlijke verhalen met elkaar uit te wisselen. Naast het bespreekbaar maken van prikkelende thema’s is ook veel ruimte
voor gezelligheid.

Het doel van de bijeenkomsten is dan ook het vrijblijvend bouwen aan een duurzame en betrokken relatie met mede-ondernemers.

Onze Missie

“Het samenbrengen van ondernemers in een vrijblijvende setting om de menselijke thema’s van het ondernemerschap bespreekbaar te maken.”

De uitvoering

  • Iedere 4de dinsdag van de maand een bijeenkomst (zomervakantie uitgezonderd)
  • De hoofdlocatie: Van der Valk Hotel Princeville
  • Een jaarabonnement voor leden
  • Een gunstige ledenbijdrage per bijeenkomst
  • Per kwartaal een bijeenkomst waar gasten welkom zijn, met een bekende en aansprekende spreker met een toegankelijk thema
  • Een interessante afwisseling van thema’s per bijeenkomst
  • Een vaste structuur van de bijeenkomsten, met een goede balans tussen kennis en gezelligheid
  • Mogelijkheid om professionele vragen met elkaar uit te wisselen

De avond

Op de vierde dinsdag van de maand komen we vanaf 18:00 samen in Van der Valk Hotel Princeville te Breda, snel bereikbaar vanaf de A16 afslag Breda-West en met veel gratis parkeerplaatsen. Na de inloop wordt het thema van de avond geïntroduceerd, aan de hand van een verhaal van een ondernemer. Tijdens het lopend buffet is er de mogelijkheid om hier al over te praten aan tafel. Na het eten verdiepen we ons gezamenlijk in het thema eventueel aan de hand van een inspirerende spreker. Het laatste deel van de avond heeft een vrijblijvend karakter, waarin gezelligheid, ervaringen uitwisselen en netwerken de ruimte krijgen. Tegen 22:00 ronden we af.

De inhoud

Een keer in het kwartaal nodigen we een geroutineerde spreker uit die echt in staat is om de zaal te inspireren. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor introducees en genodigden. De overige twee bijeenkomsten in het kwartaal zijn alleen voor leden om zo de veiligheid van het delen van persoonlijke ervaringen te kunnen borgen. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: stress in combinatie met je gezin, langdurige ziekte, omgaan met verlies, bedrijfsovernames tot de valkuilen van personeel aannemen.

De investering

Als lid van ondernemersvereniging Hey MKB betaal je een vast bedrag per jaar en per bijeenkomst een ledenbijdrage. Een gast betaalt het reguliere bedrag per bijeenkomst met een inspirerende lezing van een spreker.

Kortom

Bij Hey MKB staat het onderling uitwisselen van kennis en ervaring voorop. Verwacht geen oppervlakkige gesprekken of de druk van directe handel. Wij streven naar het bouwen aan een sterk betrokken netwerk met een ongedwongen karakter.


Ben jij klaar om de menselijke maat van het ondernemerschap bespreekbaar te maken?