Online bijeenkomst

Friends Only Online Bijeenkomst Hey MKB

Als ondernemer kom je soms door externe omstandigheden in een lastige situatie terecht. De crisis waar we ons momenteel in bevinden met de bijbehorende lockdown is hier een goed voorbeeld van. Juist in deze ingewikkelde periode is het belangrijk om met elkaar in verbinding te blijven.

Thema: Actueel

Wanneer: Dinsdag 26 mei 2020

Tijd: welkom vanaf 20:30 uur – aanvang 20:30 uur.

Waar: Online 

Inclusief de lekkerste dingen uit jouw voorraadkast

 

Iedere ondernemer gaat anders om met een crisis. Of je nu meteen kunt schakelen naar kansen zien of juist helemaal stil valt, er is geen goed of slecht. Alleen menselijke reacties in een nieuwe situatie.

Hey MKB wil leden de kans geven om juist in deze periode kennis en ervaring uit te wisselen. Erachter komen dat jij niet de enige bent die het gewoon ook even allemaal niet meer weet, verbindt. Maar ook bijvoorbeeld het uitwisselen van praktische tips rondom de financiële steunmaatregelen is erg waardevol.

Om ieders veiligheid te borgen vinden de bijeenkomsten plaats in een online omgeving. Ook zijn de bijeenkomsten korter en beginnen ze later. Hierbij hebben we rekening gehouden met leden die te maken hebben met jonge kinderen in huis.