SinterKerst Diner 2019

Friends Only + 1 Bijeenkomst Hey MKB 17 december

Als je je als ondernemer gesteund voelt door familie en vrienden, kan dit een enorme bijdrage leveren aan je plezier en succes als ondernemer. Toch blijft het lastig om het thuisfront een compleet beeld te geven van je bezigheden zoals je zakelijke netwerk. Daarom sluiten we dit jaar af met een diner waar zij ook mee kunnen komen.

Thema:  SinterKerst Diner

Wanneer : Dinsdag 17 december 2019

Tijden :  welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur

Waar : Jan en Alleman

Inclusief: Speciaal SinterKerst Menu

Deze avond zijn we niet alleen te gast op een hele bijzondere locatie in de binnenstad van Breda bij JanenAlleman. Deze bijeenkomst kun je ook iemand meenemen uit je sociale kring. Denk hierbij aan je partner, een vriend of vriendin. De avond staat in het teken van kennismaken en uitwisselen van ervaringen van het thuisfront.

Aan het einde van de avond heb je een nog beter completer gekregen van de andere leden en je netwerkervaring kunnen delen met een belangrijke persoon in jouw ondernemersleven.

Waar? JanenAlleman, wat deze lunchroom bijzonder maakt is de enthousiaste bediening, bestaande uit jong volwassenen met een verstandelijke beperking. JanenAlleman biedt deze jongens en meiden op basis van dagbesteding en stage een kans om werkervaring op te doen en zo te participeren in onze samenleving. Daarnaast gebruiken ze biologische producten van lokale leveranciers.