Nazomer BBQ en Veiling

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 22 september 2020

Hoe was jouw vakantie? Hoe zien je plannen voor de tweede helft van 2020 eruit? Hoe gaan we elkaar als ondernemers versterken? Het zijn zomaar wat vragen die gesteld kunnen worden tijdens de tweede editie van onze Nazomer BBQ

Thema: BBQ met veiling

Wanneer: Dinsdag 22 september 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: BBQ met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

Van der Valk Princeville doet er alles aan om de BBQ conform de corona voorschriften te laten verlopen. Wij verwachten van alle deelnemers dat ze hun eigen verantwoordelijkheid nemen, de geldende omgangsregels volgen en ook de keuzes van anderen daaromtrent respecteren.

We leven in een verwarrende tijd, zeker als je ondernemer bent. Waar de ene ondernemer omkomt in het werk, staat de ander nagenoeg stil. Na een hopelijk ontspannen zomerperiode is het nu tijd om weer in actie te komen. Fijn dat we elkaar dan weer mogen treffen (met de juiste veiligheidsmaatregelen) bij hotel Princeville.

Tijdens de barbecue is er voldoende ruimte om bij te praten met bekende ondernemers en nieuwe gezichten te leren kennen. In een ontspannen setting serveert Princeville ons een versbereid bbq-buffet. Aansluitend vindt er een veiling plaats.

Een veiling? Jazeker, we willen graag alle deelnemers de mogelijkheid bieden om ‘rijker’ de bijeenkomst te verlaten, dus hebben we bijzondere veiling voor je in petto. 😉