Zet je soft skills in voor succesvol ondernemen.

Friends Only Bijeenkomst Hey MKB 26 mei

Heb jij de gunfactor? Het gaat allang niet meer alleen om welke ondernemer de laagste prijs heeft en het beste product aanbiedt. Het gaat ook om hoe goed jij bent in gesprekken en wie jou business gunt. Wil je de boot niet missen als ondernemer? Dan is de ontwikkeling van je ‘soft skills’ belangrijk.

Thema: Zet je soft skills in voor succesvol ondernemen.

Wanneer: Dinsdag 26 mei 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

 

Onder leiding van Marieke Gels en Hein van der Meijs beginnen we met een korte introductie over de veranderingen die maatschappelijk spelen en die zaken doen veranderen. Je intuïtie, empathie, communicatievaardigheden vergroten/versterken en vertalen naar je bedrijf/bedrijfsvoering zijn essentieel voor een succesvolbedrijf in de toekomst.

Aan het eind van de avond heb je ervaren wat ‘soft skills’ doen en wat je ermee kunt bereiken. Je hebt ook de ruimte gehad om ervaringen uit te wisselen met andere leden.

Wie?

Marieke Gels helpt bedrijven die willen investeren in hun personeel om hun inzetbaarheid te vergroten en te verduurzamen. Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Vitale vrouw, het leven begint na je 40ste pas echt!’ In het boek staat inspiratie en empowerment voor 45+ dames centraal.

Hein van der Meijs is energetisch healer in het bedrijf Care for Ever, wat hij samen met zijn vrouw Rianne runt. Als energetisch healer helpt Hein ondernemers om blokkades te doorbreken zodat de energie weer kan stromen. Zijn specialiteit is de begeleiding van (hoog)gevoelige mensen.