In gesprek met wethouders Breda.

Friends Only Bijeenkomst Hey MKB 23 juni

In het ondernemerschap ben je vaak zelf aan zet. Toch zijn er bepaalde levensfases en uitdagingen waarin je als ondernemer wel wat hulp kunt gebruiken. Weet jij waar je ondersteuning kan vinden? Welke mogelijkheden de gemeente biedt om jouw ondernemerschap te stimuleren?

Thema: In gesprek met wethouders Breda.

Wanneer: Dinsdag 23 juni 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: De Avenue te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

 

Twee wethouders van Gemeente Breda schuiven vanavond aan. Niet alleen om antwoord te geven op vragen over de rol van de gemeente als ondernemer. Ze zijn ook benieuwd hoe de ondernemers van Hey MKB aankijken tegen de rol van de gemeente, of ze potentiële risico’s zien voor het MKB en of ze mogelijkheden zien om sectoren nog beter met elkaar te verbinden.

Aan het einde van de avond ben je helemaal op de hoogte van de ondersteuning waar je als ondernemer gebruik van kan maken binnen Gemeente Breda. Daarnaast heb je ook gebrainstormd over actuele zaken met betrekking tot het ondernemerschap in de regio.

Wie?

Greetje Bos, wethouder Leefbaarheid, Wijkveiligheid, Financiën en Energie in Gemeente Breda. In haar portefeuille zitten o.a. leefbaarheid en wijkveiligheid, e-security, beheer openbare ruimte, energie en financiën.

Boaz Adank, wethouder Economie, Werk en Bereikbaarheid in Gemeente Breda. In zijn portefeuille zitten o.a. economische zaken, ondernemersloket, internationalisering, regio, bedrijventerreinen, sociale zaken en bereikbaarheid.