Let’s talk about money.

Friends Only Bijeenkomst Hey MKB 22 september

Vind jij het lastig om je prijzen te noemen aan het eind van je voorstel? Is onderhandelen niet jouw sterkte vaardigheid? Of leef je nog niet jouw ideale ondernemersleven? Veel ondernemers starten vanuit een passie en een missie, maar lang niet iedereen heeft een gezonde relatie met geld.

Thema: Let’s talk about money.

Wanneer: Dinsdag 22 september 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

 

Onder leiding van Leila Claassens gaan we ons verdiepen in geld. Nog altijd een lastig onderwerp voor veel ondernemers. Leila neemt ons op deze avond mee in de wereld van de money mindset. Wat is dat precies? Hoe wordt jouw persoonlijke money mindset gevormd?

Aan het eind van de avond weet jij wat jouw money mindset is. Maar vooral hoe je deze positief kunt beïnvloeden of doorbreken. Leila legt je uit welke stappen nodig zijn om het leven te gaan leiden dat jij graag wilt. En hoe je de vrijheid creëert waar je ooit voor koos toen je ging ondernemen.

Wie?

Leila Claassens is leiderschapscoach en LEAP! Mentor. Ze helpt ondernemers en (High) professionals bij hun zoektocht naar wat ze gelukkig maakt in life & business. Zodat ze de sprong (leap) wagen om dichter bij hun ideale en authentieke leven te komen. Daarnaast staat Leila regelmatig op het podium om vooral vrouwelijke professionals te inspireren.