103 dagen onterecht (en hoogzwanger) de cel in voor de moord op een peuter.

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 28 september

Iedereen heeft weleens wat te klagen. Soms ga je door een diep zwart dal als ondernemer. Geen idee hoe je eruit moet komen, je ziet het even allemaal niet meer zitten. Maar wat als je echt iets heel traumatisch meemaakt…hoe vind je dan het vertrouwen en de veerkracht om toch door te gaan?

Thema:

103 dagen onterecht (en hoogzwanger) de cel in voor de moord op een peuter.

Wanneer:

Dinsdag 28 september 2021

Tijd: 

Welkom: vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Aanvang diner: omstreeks 19:00 uur

Afsluiting: omstreeks 22:00 uur

Waar: Villa Panda te Breda

(Tip: niet parkeren op het gras. Dit kost je geld en er wordt streng gecontroleerd)

Als je uit regio Breda komt ken je het verhaal van Marjan Gorissen misschien wel. In april 1996 verdwijnt de driejarige Robin Bogers, heel Nederland leeft mee. De peuter blijkt, na een grootschalige zoekactie waar alleen een schoen met voetje erin wordt terug gevonden, te zijn vermoord. Door dramatische justitiële dwaling wordt Marjan gearresteerd als verdachte.

Hoogzwanger wordt Marjan 103 dagen vastgezet in de vrouwenvleugel van PI Maastricht. Ze moet van haar baby bevallen in het huis van bewaring. Uiteindelijk blijkt uit een confrontatie-verhoor dat Marjan volmaakt onschuldig is.

Haar verhaal gaat over vertrouwen. Omgaan met tegenslagen en omgaan met veranderingen. Haar verhaal gaat over keuzes, die er altijd blijken te zijn. Hoe maak je gebruik van je mentale overlevingskracht en hoe verander je je mindset. Haar verhaal gaat over persoonlijk leiderschap.

Dit thema is door de huidige bijzondere periode super interessant en vooral nu zo van toepassing. Als bestuur zijn we vereerd dat Marjan, ook een lokale ondernemer, haar lessen en verhaal met ons wilt delen.

Daarnaast hebben we een toffe locatie gevonden voor deze bijeenkomst, Villa Panda in Breda. Er zijn in totaal circa 50 plaatsen beschikbaar, inschrijven kan tot en met zondag 26 september.

Aan het eind van de avond ken je het schokkende verhaal van Marjan, maar weet je ook hoe zij na deze traumatische gebeurtenis zichzelf weer herpakt heeft. Ter inspiratie voor de omgang met eigen uitdagingen als ondernemer.

Wie? Marjan Gorissen is geboren in het Ginneken in Breda en kent een redelijk onbezorgde jeugd. Tot er in april 1996 iets gebeurt wat haar hele leven op zijn kop zet. Als spreker en auteur van het boek ‘De verdwijning van Robin’ deelt ze sinds 2019 haar verhaal met de rest van Nederland. Peter R de Vries schreef over het boek: ‘In deze zaak overtreft de bittere werkelijkheid de meest gruwelijke fictie.’