Kevin Weijers

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 24 november

Wat gebeurt er als je zomaar stop met je e-mail beantwoorden? Kun vanuit het niks 50 keer op het podium staan in 15 weken? Ofwel, hoe kun je middels experimenten anders naar hetzelfde kijken?

Thema: Kevin Weijers

Wanneer: Dinsdag 20 april 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

 

Spreker Kevin Weijers wordt bestempeld als verfrissend, energiek en ontwapenend. Met een grote glimlach op zijn gezicht neemt hij je mee in de wereld van de experimenten. Hoe kunnen experimenten jou als ondernemer verder helpen met je bedrijf?

Aan het einde van de avond heeft Kevin (met humor en een glimlach) je vastgeroeste gewoontes en ingesleten patronen door elkaar geschud. Daarnaast ben je uitgedaagd om anders naar je eigen omgeving en werkelijkheid te kijken.

Kevin Weijers. Hij ging het avontuur aan als Chief Exploration Officer (CEO) van De Wereld Rond in 80 Experimenten. In deze functie reisde hij 2,5 jaar lang naar bedrijven in het buitenland. Deze bedrijven hielp hij in een week een nieuw idee lanceren in ruil voor eten en onderdak. Hij verzorgt jaarlijks 100 inspiratiesessies en hield in 2015 een TEDtalk.