Masterclass LinkedIn: Maak de juiste eerste indruk voor meer leads en klanten!

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 27 oktober (verplaatst naar 23 maart 2021 vanwege Coronamaatregelen)

Gebruik jij LinkedIn om nieuwe klanten te vinden? Wist je dat je je profiel zo kunt inrichten dat potentiële klanten jou ook makkelijker vinden? Tijdens de Masterclass krijg je heel veel direct toepasbare tips. Ben je benieuwd hoe je jouw aanwezigheid op LinkedIn nog succesvoller kunt maken?

Thema: Masterclass LinkedIn: Maak de juiste eerste indruk voor meer leads en klanten!

Wanneer: Dinsdag 27 oktober 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

 

Christine Markvoort legt tijdens de Masterclass uit hoe je LinkedIn inzet om meer potentiële klanten te bereiken. Naast tips en tricks om je profiel nog beter in te richten, zal ze ook vertellen over de kracht van ‘social selling’.

Ofwel hoe zorg je dat potentiële klanten je op LinkedIn leren kennen, je aardig gaan vinden en je gaan vertrouwen? Zonder dat je meteen een premium account hoeft aan te schaffen of met advertentiebudgetten moet werken.

Aan het eind van de avond heb je concrete tips om jouw Linkedin-profiel te verbeteren en inzichten om de juiste mensen aan je te binden op het platform.

Neem ook je (opgeladen 🙂 ) laptop of tablet mee om tijdens de masterclass de verbeteringen gelijk door te voeren!

 

Wie?

Christine Markvoort, expert op het gebied van social selling met meer dan 25 jaar ervaring in de sales. Zo werkte ze als sales manager bij o.a. PSV en Van der Valk. Inmiddels is Christine eigenaar van 12 Points, hier verzorgt ze praktische trainingen voor ondernemers op het gebied van sales, marketing en social media.