Calimeromarketing 3.0

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 28 mei

Zorgen dat je de klanten krijgt die jij wil, blijft een van de grootste uitdagingen van zowel beginnende als gevestigde ondernemers. Veel ondernemers meten zich nog steeds met grotere concullega’s bij wie het gras groener lijkt. Herkenbaar?

calimeromarketing.nl

karenromme.nl

Thema: Calimeromarketing 3.0 – Krijg de klanten die jij wil!

Spreker: Karen Romme

Wanneer: Dinsdag 28 mei 2019 vanaf 18:00 uur

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Tijdens onze eerste bijeenkomst beginnen we meteen met de grootste uitdaging voor ondernemers: zorgen dat je de klanten krijgt die je wilt. Zodat jij kunt leveren aan wie je wilt én de omzet en winst krijgt die je verdient. Onze spreker is Karen Romme, de ondernemer die in 2004 Calimeromarketing bedacht; een marketingfilosofie die op het lijf van ondernemers is geschreven en wat al 15 jaar de best verkochte marketingboeken voor ondernemers zijn. Calimeromarketing 3.0 gaat over zorgen dat klanten zelf met jouw bedrijf of organisatie zaken willen (blijven) doen. Juist met jou.

Veel ondernemers meten zich nog steeds met grotere concullega’s bij wie het gras groener lijkt. En ze kopiëren hun marketinggedrag. Maar onze economie is al jaren een 3.0-netwerkeconomie waar bedrijfsgrootte er bijna niet meer toe doet. Tegenwoordig kan iedereen die dat wil in contact komen met bijna iedereen en draait het om mensen, hun prestaties én hun expertise. 28 mei gaan we terug naar de basics van marketing en leer je in 10 spelregels een slimme en betaalbare manier om meer ‘omzet’ binnen te halen door de juiste keuzes te maken en de P van Persoonlijkheid effectief in te zetten. 

Wil jij kans maken op een Online-calimeromarketing-check?

Na de 10 spelregels laat Karen aan de hand van een korte live ‘Online-calimeromarketing-check’ van enkele aanwezige ondernemers, zien welke simpele verbeteringen je als ondernemer kunt doen om online potentiële klanten juist naar jou te leiden.

Wil jij uitgekozen worden om gratis feedback te krijgen op jouw online aanwezigheid tijdens deze avond? Laat dit dan weten bij je aanmelding. Als Karen jou uitkiest, weten alle aanwezigen waarvoor jouw doelgroep bij jou terecht kan.

Vind je het leuk na afloop de kakelverse papieren 2019 editie van Calimeromarketing 3.0 (die op 25 mei verschijnt) of de samenvatting daarvan ter plekke te kopen? Dat kan, maar vergeet dan niet wat ouderwets papieren geld mee te nemen. ;o)

Over Karen Romme

Ondernemer sinds 1991 | Auteur sinds 2000 | Failliet in 2001 | Gastdocent marketing en ondernemen sinds 2006 | Columnist Het Financieële Dagblad van 2009 tot 2012 | Raad van Toezicht Theaters Tilburg van 2006 tot 2013 | Raad van Advies Start Foundation van 2012 tot 2015 | Anno 2019 naast spreker over ondernemerschap en slimme (online) Calimeromarketing cross media ondernemer en strategisch meedenker op marketinggebied.