#Durftevragen? incl. BBQ! Gastspreker: Juul Martin

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 27 augustus

De zomervakantie zit er op en dat betekent dat er nog 4 maanden zijn om je gestelde doelen voor dit jaar te halen. Hoe sta je er voor? En op welke gebieden kun je nog hulp gebruiken om je doelen te behalen? Luister en leer hoe je die hulp kunt vinden.

Thema: Durf jij een beroep te doen op de kracht van #Durftevragen?

Wanneer: Dinsdag 27 augustus 2019

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: BBQ met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

Mensen zijn van nature bereid om elkaar te helpen. Als je maar de juiste vraag aan de juiste persoon stelt.

Het initiatief van Durftevragen begint een aantal jaar geleden bij Herman Dummer en Nils Roemen.
Sinds 2017 organiseert School voor Wereldverbeteraars van Juul Martin sessies, events, trainingen en workshops namens Durftevragen.

Juul zal ons deze bijeenkomst meenemen in de wereld van overvloed en uitleggen hoe je die waardevol maakt. Met een kort inspirerend verhaal vol anekdotes rond overvloed en ondernemen opent hij de avond. Onder zijn begeleiding en met behulp van deelbonnen gaan we onderling vragen delen. 

Tijdens de barbecue is er dan ruimte om met elkaar de bonnen te delen, het bespreken van jouw doelen en het zoeken naar antwoorden op jouw vragen.

Foto: Henk Hulshof Fotografie

www.schoolvoorwereldverbeteraars.nl

Handboek voor Wereldverbeteraars

Over Juul Martin

Niet lullen, ga vervullen.

Als ik zie hoeveel mensen of teams er een goed idee of alleen al een verlangen hebben om iets anders of nieuws te doen dan word ik daar helemaal blij van. Tegelijkertijd stoppen zo veel mensen voor ze ook maar echt begonnen zijn. Of weten ze nog niet hoe je jezelf aanzet tot ondernemend zijn. En maar doorsukkelen . Dapper hoor, ik zou het niet kunnen. Maar o zo zonde. Want het waarmaken van welke droom dan ook niet eens heel moeilijk is. Het is alleen een onzeker proces waar je me om hebt leren te gaan.

Je kunt het waarmaken gewoon leren, door te doen. Bouw aan je droom. Vervul hem! 

Lees het Handboek voor Wereldverbeteraars dat ik schreef maar eens, of kijk maar naar wat ik zoal in de wereld heb gezet. Ik vertel er met plezier over, leer het je met mijn team van School voor Wereldverbeteraars of als jouw mentor of teamcoach.