Hoe zit het nou precies met AVG en andere content gerelateerde zaken?

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 26 november

Mag je zakelijk nog wel kerstkaarten versturen nu de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is? Wie mag er nog filmen tijdens de Sinterklaasintocht? En hoe zit het nou precies met de AVG Verantwoordingsplicht? Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law & Fine Prints komt tekst en uitleg geven.

Foto: Prisca Visser

Thema: Hoe zit het nou precies met AVG en andere content gerelateerde zaken?

Wanneer: Dinsdag 26 november 2019

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

Bij aanmelding vóór 19 november ontvang je ook een goody bag !

Spreker Charlotte Meindersma neemt ons op haar enthousiaste manier mee in de wereld van AVG. Aan bod komt welke gegevens mag je verwerken, het beveiligen van persoonsgegevens, hoe zit het met grondslagen van de AVG, bewaartermijnen etc. Ook zal ze meer vertellen over content gerelateerde zaken gericht op de MKB.

Aan het einde van de avond ben je helemaal op de hoogte van jouw rechten en plichten met betrekking tot de AVG. Daarnaast heb je ook antwoord op al je vragen over het delen van content.

Wie? Mr. Charlotte Meindersma, jurist en fotograaf. Eigenaar van Charlotte’s Law & Fine Prints, een juridisch advies kantoor voor de creatieve sector en ondernemers. Ook wel bekend als ‘de social media jurist van Nederland’. Niet alleen omdat ze social mediaverslaafde is, maar vooral omdat ze veel weet van de juridische kant van social media. Zoals auteursrecht, merkenrecht, portretrecht, privacy en reclamerecht.