103 dagen onterecht (en hoogzwanger) de cel in voor de moord op een peuter.

Friends & Fans Bijeenkomst Hey MKB 21 april

Iedereen heeft weleens wat te klagen. Soms ga je door een diep zwart dal als ondernemer. Geen idee hoe je eruit moet komen, je ziet het even allemaal niet meer zitten. Maar wat als je echt iets heel traumatisch meemaakt…hoe vind je dan het vertrouwen en de veerkracht om toch door te gaan?

Thema: 103 dagen onterecht (en hoogzwanger) de cel in voor de moord op een peuter.

Wanneer: Dinsdag 21 april 2020

Tijd: welkom vanaf 18:00 uur – aanvang 18:30 uur.

Waar: Van der Valk Princeville te Breda

Inclusief: dinerbuffet met aansluitend een dessertbuffet en 3 consumpties

 

Als je uit regio Breda komt ken je het verhaal van Marjan Gorissen misschien wel. In april 1996 verdwijnt de driejarige Robin Bogers, heel Nederland leeft mee. De peuter blijkt, na een grootschalige zoekactie waar alleen een schoen met voetje erin wordt terug gevonden, te zijn vermoord. Door dramatische justitiële dwaling wordt Marjan gearresteerd als verdachte.

Hoogzwanger wordt Marjan 103 dagen vastgezet in de vrouwenvleugel van PI Maastricht. Ze moet van haar babybevallen in het huis van bewaring. Uiteindelijk blijkt uit een confrontatie-verhoor dat Marjan volmaakt onschuldig is.

Aan het eind van de avond ken je het schokkende verhaal van Marjan, maar weet je ook hoe zij na deze traumatische gebeurtenis zichzelf weer herpakt heeft. Ter inspiratie voor de omgang met eigen uitdagingen als ondernemer.

Wie? Marjan Gorissen is geboren in het Ginneken in Breda en kent een redelijk onbezorgde jeugd. Tot er in april 1996 iets gebeurt wat haar hele leven op zijn kop zet. Als spreker en auteur van het boek ‘De verdwijning van Robin’ deelt ze sinds 2019 haar verhaal met de rest van Nederland. Peter R de Vries schreef over het boek: ‘In deze zaak overtreft de bittere werkelijkheid de meest gruwelijke fictie.’